selam

2 Mayıs 2008 Cuma

Yanılsama

Dün akşam eve 3 bira ile gittim. VH-1 kanlında ne kadar eski video varsa izledim. Zamanında bu şarkılar ünlü müydü?, olsun birkaç iyi şarkı çıkar umudu ile izliyorum. Biranın etkisi, sadece tvden yayılan ışık ve garip melodiler cin fikirler ortaya çıkmaya başlıyor. Ne kadar zekice ve parlak fikirler içim içime sığmıyor bir tanesi gerçeklesse dünya yerinden oynayacak (Benim dünyam tabii ki ) . Bu şekilde saatler geçiyor. Yorgunluk, uylu ve alkol dalıyorum.
Sabah erken kalktım. Dün akşamki cin fikirleri gözden geçirdim. Hepsi birbirinden saçma, utanç verici, hangi fikrin nesini beğendim. Allah kahretsin millet uykusunda bulur. Rüyasında yaşar kalkar not eder. Biz birada arıyoruz.
Git dükkanı aç barii...

2 yorum:

Denizim dedi ki...

Bira , Rüyada görüldüğünde, sırları açıklamaya, hastalığa, sevgiliye kavuşmaya yahut yanındaki adamlardan gelecek fayda olarak yorumlanan alkollü içecek türü.

Biranin sarhoslugunun sınırı sadece cakır keyif olarak bilinen durumun biraz ileri safhasidir.bilincin acık olur, bu bakımdan güzeldir ancak içmeyi abarttıgın zaman bir kasa kadar mesela haliyle bilincin acık olsa bile vücuttaki bazı organlar duyarsızlasıyor*.bunun için fazla bira tüketiminde sevgiliye gidilmemesi, gidiliyor ise de herhangi bir iliskiye girilmemesi gerekmektedir.hele bir de samimi degilsen fazlaca sevgilinle -nası oluyor demeyin, olur- aranızda bazı sürtüsmeler gecebilir. ornegin
- ben bilirim simdi onu* kaldırmasını...
- e hani bilirdin..kaldıramıyon iste..
- sen kaldıramıyosan ben nabiim?!
- ne yani ben iktidarsızmıyım yani he?
- yok onu demek istemedim!!
- sus !

bearist72 dedi ki...

Anıların mı depreşti ne oldu? konu ile yorum arasında ilişki yok.
Kişisel fikrim: böyle oldu diyelim ne diye sürtüşeyim. Devrilir yatarım ala ala.. İşim gücüm yok birde uğraşacam, o kadar istekli ise o uğraşsın bir yerde ayılırım ve kalkar. o zaman kadar da mis gibi uykumu alırım...